Fullstackutvecklare med tyngdpunkt Frontend (REF:11036299)

Plats: Stockholm, Sweden
Datum publiserad: 08-06-2018
Competenca söker en Fullstackutvecklare i Stockholm.
 
Description:
Vi söker en ny teammedlem till ett team, som brinner för utveckling. Deras kontor kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och kunskap, men också en avslappnad attityd och arbetsglädje vilket är viktigt.
 
Din framtida utmaning:
Vi söker nu en fullstackutvecklare att förstärka ett team med. Du kommer mestadels arbeta frontend men vi ser gärna att du även kan bidra i backend-utveckling då så krävs. Teamet ansvarar för området Context och har uppgiften att säkra ingångssidor. Du kommer arbeta i ett engagerat, själv organiserat team som brinner för kundvärde och moderna lösningar. Arbetet bedrivs agilt och de har en stor närhet till deras produktägare. De arbetar med automatiserade tester och att kunna släppa förbättringar till kunder med korta releasecykler.
 
Den du är idag:
Vi ser gärna att du har en lämplig utbildning i grunden. Vi ser vidare att du som person gillar att samarbete med andra och att lyfta dina åsikter i gruppen för att kunna föra arbetet och teamet framåt.
 
Vi söker dig som älskar att lära dig nya saker men även att lära ut dessa till dina kollegor. Du gillar agil kultur och att leverera värde för kunden.
 
Requirements:
Vi vill att du har grundlig förståelse för följande teknologier:
• JavaScript
• CSS
• Java
 
Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av följande teknologier:
• Angular (v2+)
• Vue
• Spring Boot
 
Om uppdraget:
Startdatum: 2018-08-15
Slutdatum: 2019-05-31
Ort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2018-06-21

Kontaktperson på Competenca:
Gert Ryberg
Partner Manager
gert.ryberg@competenca.se
www.competenca.se
 
this job portal is powered by CATS